4.10.2020

Kalevi Hämäläinen Group – First Days of Summer -levynjulkaisukeikka 4.11.

Kulttuurikellarilla kuullaan 4.11. vahvaa nuorta osaamista, kun lavan ottaa levynjulkaisukeikallaan haltuun Kalevi Hämäläinen Group! Kalevi Hämäläinen Group on vuonna 2015 perustettu moderni savonlinnalaislähtöinen jazzyhtye, jonka huolella valmisteltu esikoisalbumi First Days of Summer ilmestyi keväällä 2020 Eclipse Musicin kautta. Albumi on saanut kiitettäviä arvioita sekä päässyt radiosoittoon niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. 

Kalevi Hämäläinen Groupin musiikkia leimaa positiivisuus ja energisyys. Yhtyeen kappaleet löytävät paikkansa modernin fuusiojazzin kentältä ja niissä kuuluu vaikutteita niin progressiivisesta rockista kuin pop-musiikistakin. Kappaleiden ilmavien melodioiden ja duurivoittoisten harmonioiden oheen mahtuu yllätyksiä, minkä lisäksi eri tunnelmia vahvistaa monipuolinen soundimaailma.

Kalevi Hämäläinen Group
Kalevi Hämäläinen, piano ja sävellykset / Ilmari Hämäläinen, rummut /
Juho Koskivirta, kitara / Valtteri Rouhiainen, basso


Liput konserttiin ovat 22/17 euroa ovelta tuntia ennen konserttia tai 20/15 euroa ennakkoon osoitteesta www.nettilippu.fi. Huom! Ennakkohinta on edullisempi eikä asiakkaalle tule muita kuluja.

Yhteistyössä: Savonlinnan Kulttuurikellari ry.

Muutokset ja lisäykset mahdollisia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti