23.4.2014

Vauhdilla vappuun -konsertti 30.4 klo 19!


Tervetuloa Savonlinna Big Band yhdistys ryn ja Olavin Jazz ryn järjestämään Vauhdilla vappuun! -konserttiin keskiviikkona 30.4 klo 19 Savonlinnan Melartin-saliin! Konsertissa kuullaan Taidelukion Soulyhtyettä, OKL-comboa sekä tietysti Savonlinna Big Bandiä! Luvassa on paljon vauhdikkaita sovituksia, joista vastaa muun muassa Eero Koivistoinen, Bob Mintzer, Teemu Takanen ja Mike Tomaro. Lisäksi Savonlinna Big Band esittää tällä kertaa uunituoreen sovituksen kappaleesta Taivas on sininen ja valkoinen. Teos on savonlinnalaislähtöisen Rasmus Soinin käsialaa, ja se on sovitettu alunperin helsinkiläiselle Metropolia Big Bandille.

Big Bandin solisteiksi saapuvat tällä kertaa Eetu Kinnunen ja Orel Rantonen. Eetu on savonlinnalaisen rock-yhtye Mindbendin keulahahmo ja Orel puolestaan on tullut kevään aikana tutuksi Voice Of Finland laulukilpailusta! Tällä kertaa big bandin rivejä vahvistaa myös Savonlinnan Musiikkiopiston Polar Big Band, joten luvassa on nuorekkaan energinen bändi!

Konsertin ensimmäisellä puoliskolla esiintyvät Taidelukion Soulyhtye ja OKL-combo. Toisesta puoliskosta huolehtii puolestaan Savonlinna Big Band. Väliajalla maksullisen tarjoilun järjestää Poukkusillan Martat ry.

Konsertti järjestetään yhteistyössä Savonlinnan Musiikkiopiston ja Savonlinnan Taidelukion kanssa.

Liput 15/10 €, lipunmyynti alkaa ovella klo 18.00. (vain käteisellä)

Tervetuloa & Hyvää vappua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti